Halilović

Mladi na predstojecim izborima moraju pokazati voju snagu i ujedinjenost!

Tema razgovora bila je predstojeća kampanja SDP-a i uloga FOM-a u kampanji s posebnim osvrtom na mlade kandidate.

Slika

Generalni sekretar Foruma mladih SDP-a Aldi Halilović u okviru obilaska lokalnih organizacija Foruma mladih SDP BiH posjetio je Sanski Most, Bosansku Krupu i Bihać kako bi razgovarao s predstavnicima i članovima Foruma mladih iz navedenih mjesta.

Tema razgovora bila je predstojeća kampanja SDP-a i uloga FOM-a u kampanji s posebnim osvrtom na mlade kandidate.

„Obilazeći općinske organizacije Foruma mladih uvjerio sam se u veliki entuzijazam naših članova, kao i spremnost da zajednički radimo na idejama kakve jednoj stranci mogu ponuditi samo mladi ljudi. Budućnost SDP-a i Bosne i Hercegovine ovisi o mladima i zato moramo na ovim izborima pokazati svoju snagu i ujedinjenost“, istaknuo je generalni sekretar Foruma mladih Aldi Halilović.

U nastavku obilaska lokalnih organizacija generalni sekretar FOM SDP BiH će posjetiti regije Prijedor i Banja Luka, Brčko distrikt i Tuzlanski kanton.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.