Mladi na Ilidži spremni za pravednije društvo i veći sistem vrijednosti

Još jedan Socijaldemokratski kratki otvoreni kurs održan je na Ilidži 15.3.2018. godine. SKOK je okupio mlade ljude željne promjena i uspjeha. Cilj SKOK-a jeste da svi koji vjeruju u ideju socijaldemokratije nauče ponešto o istoriji, vrijednostima i samom djelovanju partije, ali i da razmijene iskustva o trenutnom stanju u ovoj općini.

Ono što se može zaključiti da su učesnici SKOK-a, prilično nezadovoljni trenutnom političkom situacijom kako u svojoj općini tako i u cijeloj državi. Ovi mladi ljudi su spremni za pravednije društvo, spremi za prevazilaženje bilo koje vrste podjela u društvu. Svojim aganžmanom u politici pokazali su da se voljom, željom i znanjem može promijeniti politička situacija i sistem vrijednosti u društvu.

 

Ako krenemo mijenjati društvo, moramo prvo promijeniti sebe. Nikada ne trebamo odustati, nikada ne trebamo zaboraviti istoriju svoje zemlje, i uvijek trebamo prvi početi „plesati“ kako bi ohrabrili i druge slične nama.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.