Forum mladih SDP BiH

Mladi iz Žepča učesnici na političkoj edukaciji SKOK

Socijaldemokrtski kratki otvoreni kurs održan je petak u Žepču. Mladi ljudi iz Žepča u velikom broju prisustvovali su edukaciji i time ostvarili priliku da budu dio daljnjih edukacija koje će SDP BiH realizirati u narednom periodu.

Učesnice i učesnici edukacije ocijenili su prvi nivo neformalnog obrazovanja neophodnim za sve mlade koji žele biti aktivni u svojim lokalnim zajednicama. Socijaldemokratske vrijednosti, ocijenili su mladi, pružaju mogućnost da se zajedničkim ulaganjem i radom naprave značajne promjene i poboljša položaj mladih u Bosni i Hercegovini.
SKOK nastavlja sa realizacijom u Zavidovićima.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.