Mladi iz SDP-a, Naše stranke i DF-a razgovarali o saradnji

Jučer je u prostorijama SDP BiH održan sastanak predstavnika/ca Foruma mladih SDP BiH, Foruma mladih Naše stranke i Odbora za pitanja mladih Demokratske fronte.

fom

Povod za sastanak je bilo informisanje o aktivnostima mladih, njihovoj uključenosti u rad i aktivnosti izabranih predstavnika/ca, sa fokusom na općinski, kantonalni i državni nivo vlasti.

Na sastanku je naglašena potreba saradnje u oblasti položaja mladih, pristupa mladih javnim službama, obrazovanju, zdravstvu i zapošljavanju.

Svi učesnici ocijenili pozitivnim upoznavanje predstavnika omladinskih ogranaka, te je naglašena potreba proširenja mreže saradnje, povezivanja sa civilnim društvom, ali i saradnji u postojećim oblicima djelovanja i programima saradnje omladinskih organizacija.

fom4

Ocijenjeno je nužnim da se u sve tri političke stranke nastavi raditi na fokusiranim projektima koji će osigurati nove prilike za mlade, veća izdvajanja za obrazovanje i zapošljavanje mladih, te su svi saglasni da isto treba postaviti i u središte pažnje rada izabranih predstavnika/ca SDP BiH, NS-a i DF-a u budućnosti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.