Mladi europski ataše i članica FOM SDP Ilidža Amila Gadžo na sastanku sa Borellom o položaju mladih u BiH

Da se mladi socijaldemokrati nastoje boriti za prosperitet Bosne i Hercegovine, za njenu budućnost i sigurnost, još jednom je dokazala i Amila Gadžo, članica Foruma mladih Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine Ilidža. Amila je kao predstavnik mladih europskih ambasadora imala priliku razgovarati sa  Visokim predstavnikom Evropske Unije za vanjske poslove i sigurnosnu politiku i potpredsjednikom Evropske komisije Josepom Borrellom u zgradi Delegacije EU, a sve u sklopu  njegove posjete Sarajevu, povodom 25. godišnjice Daytonskog mirovnog sporazuma.

Amila Gadžo je ovom prilikom skrenula pažnju na težak i neizvjestan položaj mladih u Bosni i Hercegovini, obojen korupcijom, nepotizmom i općenito destruktivnim tendencijama koje nas dijele od zdravog društva, ali i mogućnostima da istrajemo i uspijemo na putu kreiranja mjesta zajedničkih vrijednosti i društva svih mladih ljudi.

„U sistemu moralnog kolapsa vrijednosti budi iskra nade za bolje i pravednije sutra“, poručila je Amila Gadžo svim mladim ljudima koji Bosnu i Hercegovinu žive kao svoju domovinu, ali domovinu za koju moramo raditi i graditi u Zemlju svih nas!

FOM SDP BiH Ilidža


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu