Lisabon

Mladen Ćavar u dvodnevnoj studijskoj posjeti EMCDDA

Europski monitoring centar za droge i ovisnosti trenutno implementira projekt tehničke suradnje s Bosnom I Hercegovinom s ciljem procjene EU Acquis o drogama i pripreme za buduće učešće BiH u radu ovog centra

Slika

Ministar civilnih poslova BiH Sredoje Nović i zamjenik ministra sigurnosti BiH Mladen Ćavar nalaze se u dvodnevnoj studijskoj posjeti Europskom centru za praćenje droga i ovisnosti o drogama (EMCDDA) u Lisabonu. Cilj ove posjete je pružanje informacija najvišim predstavnicima zdravstvenog sektora i sektora sigurnosti o radu ovog Centra, suradnji s Bosnom i Hercegovinom  te koordinacijskom mehanizmu o drogama unutar cijelog konteksta EU politike o drogama i drugim pitanjima u vezi s drogama.

Europski monitoring centar za droge i ovisnosti trenutno implementira projekt tehničke suradnje s Bosnom I Hercegovinom s ciljem procjene EU Acquis o drogama i pripreme za buduće učešće BiH u radu ovog centra. Cilj ovog projekta je uspostava institucionalnih odnosa između država i Centra kako bi se ubrzala suradnja u procesu prikupljanja podataka o situaciji vezanoj za droge i intervencije u BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.