Besima Borić

Mislim da nije vrijeme za ujedinjenje ljevice

Vanredni kongres je mjesto gdje mi sami treba da poredamo stvari kako treba unutar SDP-a a da pri tome otvorimo priču o kojoj razgovaramo, a to je ujedinjenje ljevice.

Slika

Potrebni su nam novi standardi demokratizacije, potrebna nam je izgradnja jednog novog „lika“ SDP-a. Uslijed različitih tema, nismo uspjeli da nametnemo neke svoje osnovne vrijednosti, izjavila je kandidat za predsjednika SDP-a Besima Borić. 

– Potrudiću se da ukoliko budem izabrana da slijedim dobar put socijaldemokratije i da na njega uputim sve članove. Vanredni kongres je mjesto gdje mi sami treba da poredamo stvari kako treba unutar SDP-a a da pri tome otvorimo priču o kojoj razgovaramo a to je ujedinjenje ljevice. Mislim da nije trenutak za ovaj potez – kazala je Borić.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.