OO SDP BiH Centar

Mirza Varešanović se vratio u SDP BiH

Nakon četverogodišnje pauze, proslavljeni sportista FK Sarajevo i reprezentativac Bosne i Hercegovine, izvršio je svoje reevidentiranje i time se formalno vratio u redove OO SDP BiH Centar.  Time je ova organizacija dobila novo pojačanje, posebno imajući u vidu da je Mirza Varešanović ponudio svu svoju pomoć u reafirmaciji SDP-a na terenu.

• Vratio sam se da pomognem SDP-u u Općini Centar i svome prijatelju Slavenu Kovačeviću, da zajednički obezbijedimo što je više moguće poboljšanja u kvaliteti života naših sugrađana, izjavio je Varešanović.

Izražavajući svoje zadovoljstvo što sada već postoji trend vraćanja starih članova u redove OO SDP BiH Centar kao i učlanjenja novih, predsjednik ove organizacije Slaven Kovačević je istakao:

• Imamo namjeru ponuditi mnogo toga novoga građanima Općine Centar i u tom smislu svaka pomoć je dobrodošla i mogu reći da sam ponosan što se ovako eminentna imena žele uključiti i dati podršku da još jednom pokažemo da je SDP jedina alternativa u Centru, koja je i već do sada učinila mnogo za naše građane, te da kao takva ima obavezu i odgovornost da učini još više. Naša ponuda građanima biće još bogatija i raznovrsnija, pa sam siguran da će se mnogi pronaći u tome i dati podršku SDP-u.