OO SDP BiH Centar

Mirza Varešanović se vratio u SDP BiH

Nakon četverogodišnje pauze, proslavljeni sportista FK Sarajevo i reprezentativac Bosne i Hercegovine, izvršio je svoje reevidentiranje i time se formalno vratio u redove OO SDP BiH Centar.  Time je ova organizacija dobila novo pojačanje, posebno imajući u vidu da je Mirza Varešanović ponudio svu svoju pomoć u reafirmaciji SDP-a na terenu.

  • Vratio sam se da pomognem SDP-u u Općini Centar i svome prijatelju Slavenu Kovačeviću, da zajednički obezbijedimo što je više moguće poboljšanja u kvaliteti života naših sugrađana, izjavio je Varešanović.

Izražavajući svoje zadovoljstvo što sada već postoji trend vraćanja starih članova u redove OO SDP BiH Centar kao i učlanjenja novih, predsjednik ove organizacije Slaven Kovačević je istakao:

  • Imamo namjeru ponuditi mnogo toga novoga građanima Općine Centar i u tom smislu svaka pomoć je dobrodošla i mogu reći da sam ponosan što se ovako eminentna imena žele uključiti i dati podršku da još jednom pokažemo da je SDP jedina alternativa u Centru, koja je i već do sada učinila mnogo za naše građane, te da kao takva ima obavezu i odgovornost da učini još više. Naša ponuda građanima biće još bogatija i raznovrsnija, pa sam siguran da će se mnogi pronaći u tome i dati podršku SDP-u.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.