OO SDP BiH Maglaj

Mirsad Mahmutagić zvanično preuzeo funkciju načelnika općine Maglaj

Na mjesto načelnika općine Maglaj u ranim jutarnjim satima započeo je svoj mandat zvanično Općinski načelnik Mirsad Mahmutagić. Sa željom da što bolje upozna uposlenike krenuo je u obilazak kabineta unutar zgrade Općine zajedno sa prethodnim načelnikom Mehmedom Mustabašićem. Pružio je ruku svakom pojedinačno, a uposlenici poželjeli dobrodošlicu i obećali maksimalno zalaganje kao i uvijek.

Primopredajom, mandat je službeno počeo i Općinski načelnik kreće sa svojim profesionalnim radom, a gospodin Mustabašić je obećao da će biti na raspolaganju za pomoć, savjet i sve što je potrebno.

Svoj prvi dan načelnik Mahmutagić je zamislio u ostvarivanju kontakta sa administracijom, dogovorom o startu rada po principu planiranja, realizacije, izvještavanja što je i ostvario danas. Također, ugostio je i maglajske poduzetnike koji su mu poželjeli sretan početak, te nastavak saradnje.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.