Mirsad Duratović pristupio Socijaldemokratskoj partiji BiH

Mirsad Duratović, nezavisni poslanik i aktuelni potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske, potpisivanjem pristupnice, od danas je zvanično postao član Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine.

Potpisivanju pristupnice prisustvovali su predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić, potpredsjednik SDP BiH Vojin Mijatović i poslanik SDP BiH u NSRS i član Predsjedništva SDP BiH Saša Grbić.

Ovim pristupanjem formirana je Poslanička grupa SDP BiH u Narodnoj skupštini RS-a, koju sada čine Andrea Gajić, Saša Grbić i Mirsad Duratović.

Osim ovoga, dolaskom Mirsada Duratovića u SDP BiH organizaciono i kadrovski će se osnažiti rad naše partije u Republici Srpskoj, čime ćemo u ovom bh. entitetu još jače raditi na promociji vrijednosti za koje se zalaže SDP Bosne i Hercegovine.

Poslanici SDP BiH u Narodnoj skupštini RS i dalje će se boriti za interes svih građana ovog entiteta, kao što su to radili i do sada.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.