Miroslav Spasojević

Rođen je 21.06.1957. godine u Kaknju, gdje je završio osnovnu i srednju školu. Obrazovanje je nastavio u Tuzli kao prva generacija Medicinskog fakulteta.

Radni odnos je zasnovao 1983. godine u Domu zdravlja Kakanj i od prvog dana se veže za Službu hitne medicinske pomoći i učestvuje u reorganizaciji rada i ukidanju dežurstava i honorara, a uvođenju timova i radu u turnusima.

Od 1990. godine je specijalista Urgentne medicine, koju je završio uz rad, i nastavio je da vodi ovu Službu do danas. Trenutno je Primarijus, specijalista Urgentne medicine i ljekar porodične/obiteljske medicine.

Član SDP-a je od 2002. godine.

Bez obzira na ratne nedaće nije napuštao grad u kojem je rođen, a  ni ustanovu u kojoj je zasnovao radni odnos.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu