Miroslav Lajčak dao podršku novoj Vladi Federacije BiH

Premijer Vlade Federacije Bosne i Hercegovine Nermin Nikšić susreo se danas sa Miroslavom Lajčakom, posebnim predstavnikom EU za pitanja Zapadnog Balkana i dijalog Beograda i Prištine.

Tema razgovora bilo je pristupanje Bosne i Hercegovine EU, te koraci koje vlasti u Federaciji BiH trebaju poduzeti na tom putu.

Lajčak je dao podršku novoj Vladi Federacije BiH, te je izrazio nadu i uvjerenje da će nove vlasti u BiH ubrzano raditi na prevazilaženju blokada i saradnji na EU putu.

Premijer Nikšić je Lajčaka upoznao sa osnovnim smjernicama djelovanja nove federalne vlade i reformama koje se planiraju poduzeti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.