Mirnes Ajanović nije izabran za predsjedavajućeg Općinskog vijeća Vareš

Na 18. sjednici Općinskog vijeća Vareš održanoj u četvrtak 31.05. 2018. godine, s početkom u 15:00 sati, u velikoj sali Općine Vareš, u prvoj tački Dnevnog reda bio je i Izbor predsjedavajućeg Općinskog vijeća Vareš, a zbog ostavke dosadašnjeg predsjedavajućeg OV, Kamenjaš Kenana (SDA).

OO SDP BiH Vareš je na sjednici Predsjedništva donio zaključak da za predsjedavajućeg Općinskog vijeća Vareš, predloži vijećnika SDP BiH Vareš Mirnesa Ajanovića.

Pored Prijedloga OO SDP BiH Vareš, predložen je i vijećnik SDA Čizmo Adis.

Glasanjem vijećnika u Općinskom vijeću Vareš, vladajuća većina izabrala je Adisa Čizmu (SDA) glasovima: Naše stranke, HDZ SDA, i SBB. Suzdržani su bili BPS, i Stranka penzionera umirovljenika, a bezrezervnu podršku SDP BiH dali su vijećnici Demokratske fronte Vareš.

OO SDP BIH Vareš

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.