Donji Vakuf

Ministru Zukanu Helezu zahvalnica za doprinos Streljačkom klubu invalida

Ratni vojni invalidi, članovi Streljačkog kluba invalida Donji Vakuf iskazali su zadovoljstvo zbog posjete ministra Heleza i njegovog doprinosa djelovanju tog kluba. Ova pomoć im , kako su kazali, mnogo znači, jer je, zahvaljujući njemu, Klub sada bogatiji za nekoliko novih pušaka koje će članovi moći koristiti već u narednih sedam dana.

Slika

Federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Zukan Helez sastao se danas sa ratnim vojnim invalidima, članovima Streljačkog kluba invalida Donji Vakuf, kojem je resorno ministarstvo pružilo pomoć u nabavci oružja.

Na sastanku je razgovarano o djelovanju Kluba,  položaju boraca u toj općini, problemima sa kojima se suočavaju i načinima za njihovo prevazilaženje.

Ratni vojni invalidi, članovi  Streljačkog kluba invalida Donji Vakuf iskazali su zadovoljstvo zbog posjete ministra Heleza i njegovog doprinosa djelovanju tog kluba. Ova pomoć im , kako su kazali, mnogo znači, jer je, zahvaljujući njemu, Klub sada bogatiji za nekoliko novih pušaka koje će članovi moći koristiti već u narednih sedam dana.

Ministar Helez je istaknuo da je uvijek spreman pomoći i njegovati udruženja koja doprinose opšte-društvenom stanju, iskazujući pri tom zadovoljstvo što će ova pomoć doprinijeti tome da ratni vojni invalidi iz Donjeg Vakufa aktivnostima u Klubu upotpune svoje slobodno vrijeme.

Tokom današnjeg susreta, članovi Streljačkog kluba invalida Donji Vakuf uručili su ministru Helezu i Zahvalnicu za doprinos i podršku Klubu koji okuplja ratne vojne invalide na području općine Donji Vakuf i jedinom klubu te vrste u Srednjobosanskom kantonu.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.