Ministri Zukan Helez i Nerin Dizdar u posjeti Srednjobosanskom kantonu

Ministar odbrane Bosne i Hercegovine Zukan Helez i federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Nerin Dizdar borave u službenoj posjeti Srednjobosanskom kantonu.

Tom prilikom su posjetili Jajce gdje su s načelnikom Općine Edinom Hozanom razgovarali o najznačajnijim infrastrukturnim projektima u povratničkim sredinama.

Ministar Dizdar je predstavio programe Ministarstva i moguće vidove podrške povratničkim zajednicama. Dogovorena je i podrška u realizaciji dva infrastrukturna projekta od značaja za širu društvenu zajednicu.

Delegacija je obišla i OŠ “Berta Kučera” u povratničkom naselju Vinac, gdje je Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica podržalo projekat izgradnje sportske sale i popratnih prostorija ove područne škole.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.