Ministri i delegati Skupštine ZDK u posjeti Općini Maglaj

Načelnik općine Mirsad Mahmutagić je bio domaćin Arnelu Isaku, ministru Ministarstva za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline i delegatima Skupštine ZDK, Rami Isaku i Jasminku Kapiću, zastupnicima i delegatima u Domu naroda, te Omeru Škalji zastupniku u Skupštini.

Razgovarali su o aktivnostima koje trenutno realizuje Ministarstvo za prostorno uređenje, promet i komunikacije i zaštitu okoline i Općina Maglaj. Načelnik Mahmutagić je iskoristio priliku da se u ime Općine Maglaj zahvali ministru Isaku na opredjeljenim projektima, skoro pola miliona konvertibilnih maraka, koji će biti realizirani na području Maglaja, kao i opredjeljenju da Ministarstvo javno i transparentno djeluje u svim općinama Zeničko-dobojskog kantona.

Također, istakao je zadovoljstvo posjetom članova Skupštine Zeničko-dobojskog kantona i njihovom interesovanju za stanje u Maglaju. Obostrano su istakli uvjerenje da će to ostati praksa direktne saradnje općina i poslanika.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu