Zekerijah Osmić

Ministarstvu odbrane BiH nije upućen nijedan zahtjev za angažman OS BiH u vezi događaja koji prate trenutne proteste u BiH

Postrojbe OSBiH izvršavaju svoje zadatke u skladu s predviđenim planovima i misijama

Slika

Ministarstvo odbrane BiH demantiralo je danas medijske navode o tome "da su određene strukture iz FBiH zatražile od Ministarstva odbrane da odobri angažman postrojbi Oružanih snaga BiH (OSBiH) u vezi s događajima koji prate proteste u FBiH", ističući da ti navodi nisu tačni te da ovom ministarstvu nije upućen nijedan zahtjev za angažiranje OSBiH.

– Ministarstvu obrane BiH nije upućen nijedan zahtjev u kojem se traži angažman Oružanih snaga BiH u okviru događaja koji prate proteste u našoj zemlji te, stoga, naglašavam da su plasirane informacije u potpunosti netačne.

Dakle, postrojbe OSBiH izvršavaju svoje zadatke u skladu s predviđenim planovima i misijama – izjavio je ministar odbrane BiH Zekerijah Osmić, saopćio je Ured za odnose s javnošću Ministarstva odbrane BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.