Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo sa 700.000 KM pomaže sanaciju ulica u Goraždu

Ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta danas je u Goraždu  sa gradonačelnikom Ernestom Imamovićem  potpisao ugovor vrijedan 700.000 KM o sufinansiranju sanacije ulica u centralnom dijelu Goražda.

Ministar Šteta kazao je kako mu je izuzetno zadovoljstvo pomoći gradonačelniku Imamoviću u svemu što radi za ovaj grad.

“Ja sam iskoristio priliku i mogućnost da kao ministar saobraćaja u Vladi Kantona Sarajevo  pomognem neke projekte koje je gradonačelnik detektovao kao jako bitne  za Grad Goražde i mi smo danas potpisali sporazum za tri ulice u centralom dijelu Goražda koje će sigurno dati još ljepšu sliku,  a dogovorili smo i saradnju za naredni period po pitanju nekih drugih projekata”, kazao je ministar Šteta.

Gradonačelnik Imamović kazao je da će tim sredstvima biti u potpunosti sanirane ulica Ibrahima Čelika ispred džamije Kajserija,  Iransko šetalište te prostor oko Gradske dvorane „Mirsad Hurić“

“Ovo su samo početni projekti jer dobili smo obećanje da možemo aplicirati za nove putne pravce”, kazao je Imamović.

U Gradskoj upravi se nadaju da će sve glavne gradske saobraćajnice i ulice u Goraždu biti obnovljene uz podršku poput ove koju je dalo Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.