Ministar Vranić posjetio Roditeljsku kuću u Sarajevu i najavio nastavak finansijske podrške

Ministar zdravstva Kantona Sarajevo Haris Vranić posjetio je danas Roditeljsku kuću u Sarajevu i predstavnike Udruženja Srce za djecu oboljelu od raka.
Sa direktorom Fikretom Kubatom razgovarao je o nastavku saradnje između Ministarstva zdravstva, Vlade KS i Udruženja “Srce za djecu oboljelu od raka”, ali i iznalaženju rješenja za kontinuiranu finansijsku podršku radu ovog udruženja.

Zastupnica u Skupštini KS Segmedina Srna-Bajramović, koja je, nažalost, nedavno preminula, prošle godine pokrenula je inicijativu na osnovu koje je Ministarstvo izdvojilo 50.000 KM za Roditeljsku kuću.

“S obzirom na to da prepoznajemo značaj i potrebu da postoji ovakvo mjesto gdje roditelji mogu pružiti potporu svojoj djeci u najtežim momentima dok se bore sa opakom bolesti, a koju ne bi mogli pružiti u tolikoj mjeri od kuće, želimo iskazati svoju namjeru da pružamo finansijsku podršku Roditeljskoj kući i ubuduće”, istakao je ovom prilikom ministar Vranić.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.