Sarajevo

Ministar vanjskih poslova BiH dr. Zlatko Lagumdžija uputio čestitku mitropolitu dabrobosanskom Nikolaju povodom Božića

Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine dr. Zlatko Lagumdžija uputio je čestitku mitropolitu dabrobosanskom Nikolaju povodom nastupajućeg pravoslavnog Božića, sljedećeg sadržaja:

Slika

Zamjenik predsjedavajućeg Vijeća ministara i ministar vanjskih poslova Bosne i Hercegovine dr. Zlatko Lagumdžija uputio je 3. januara 2014. godine čestitku mitropolitu dabrobosanskom Nikolaju povodom nastupajućeg pravoslavnog Božića, sljedećeg sadržaja:

"U ime Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, i u svoje lično ime, upućujem Vama, Vašem sveštenstvu i svim građanima Bosne i Hercegovine pravoslavne vjeroispovijesti iskrene čestitke u povodu nastupajućih božićnih praznika.

Uz želju da Božić provedete u dobrom zdravlju i nadi da će Vam donijeti sreću i napredak, upućujem Vam tradicionalni pozdrav Mir Božiji – Hristos se rodi!“

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.