Ministar Šteta: I ove godine nastavljamo intenzivnu obnovu naših saobraćajnica

Neka od gradilišta  u Kantonu Sarajevo gdje se trenutno  obnavlja  i gradi  saobraćajna infrastruktura, jučer je obišao resorni ministar Adnan Šteta.

Jedno od njih je u Ložioničkoj ulici gdje je je postavljen prvi sloj asfalta na jednoj strani, a trenutno se obnavlja druga strana ulice.  Radovi  se izvode u roku, a, kako poručuje ministar, prateći njihovu dinamiku, izgledno je da će biti  završeni i prije roka.

“Na IX transverzali, najvećem projektu cestovne infrastrukture je bilo i najviše izazova, ali to je projekt koji će dati najviše benefita svim građanima. Završetak radova planiran je ove godine“, istakao je Šteta prilikom obilaska  ovog lokaliteta.

Prema stanju na terenu, radovi  su počeli i u Majdanskoj ulici, koja se nalazi u izuzetno lošem stanju, a vidljivi  su rezultati rada i na uključnoj traci na zapadnom prilazu gradu.

“Svaki od njih će povećati sigurnost, smanjiti gužve i poboljšati kvalitet života. I prošle i svih ranijih godina obnovili smo veliki broj saobraćajnica, tako će biti i ove. Nema stajanja”, poručio je ministar saobraćaja KS Adnan Šteta nakon današnjeg obilaska nekih od aktivnih gradilišta.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.