Ministar Nerin Dizdar posjetio Jablanicu: Počinje realizacija dva infrastrukturna projekta

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Nerin Dizdar posjetio je općinu Jablanica.

Tom prilikom je razgovarao sa načelnikom općine Damirom Šabanovićem i zastupnikom u Skupštini Hercegovačko – neretvanskog kantona Ismetom Lulićem o najznačajnijim projektima za ovu lokalnu zajednicu.

Ministar Dizdar i načelnik Šabanović potpisali su ugovore koji se odnose na rekonstrukciju krova u Osnovnoj školi “Slatina” i rekonstrukciju dječijeg igrališta u naselju Sovići, čiju izgradnju će sufinansirati Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica.

Načelnik Šabanović se zahvalio ministru Dizdaru na podršci koju pruža općini Jablanica, dok je istaknuto da će Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica nastaviti sa realizacijom projekata koji su od značaja za širu društvenu zajednicu.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.