Ministar Mijatović posjetio Privrednu komoru FBiH: Direktna saradnja od velike važnosti

Federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta Vojin Mijatović posjetio je danas Privrednu komoru Federacije BiH, gdje se sastao sa predsjednikom Komore Markom Šantićem i potpredsjednikom Mirsadom Jašarspahićem.

Domaćini su ministra upoznali sa aktivnostima Privredne komore FBiH, planovima za naredni period, te očekivanjima od Ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta.

Ministar Mijatović je istakao da su i on i Ministarstvo na raspolaganju za ideje, projekte i potrebe Komore koja zastupa interese realnog sektora, odnosno privrednika iz cijele Federacije BiH.

Naglašena je važnost redovne međusobne komunikacije, direktne saradnje i uključivanja eksperata Komore u proces izrade novih zakona iz oblasti poduzetništva i razvoja.

I ovom prilikom je ministar Mijatović naglasio da Ministarstvo treba biti servis i građana i privrede u Federaciji BiH, saopćeno je iz Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.