Mostar

Ministar Mašić u posjeti Arhivu HNK Mostar

Na sastanku će posebno biti govora o ulozi arhiva te aktuelnostima u oblasti arhivske struke i službe na područje Federacije BiH, odnosno Bosne i Hercegovine u cjelini, s obzirom na veliki značaj arhiva kao ustanova kompleksnog karaktera, sa stručnim arhivističkim, naučnim, kulturno-provjetnim i upravnim funkcijama

Slika

Federalni ministar obrazovanja i nauke Damir Mašić, u utorak, 13.05.2014. godine, u 12:00 sati, posjetiti će Arhiv Hercegovačko-neretvanskog kantona Mostar (Trg 1. maj 17), povodom pokroviteljstva Savjetovanja arhivskih radnika Bosne i Hercegovine te obilježavanja jubileja – 60 godina postojanja i rada arhiva u Mostaru, Tuzli i Travniku.

Ovom prilikom će biti održan i radni sastanak kojem će, pored domaćina iz Arhiva HNK-a Mostar, prisustvovati i direktori kantonalnih arhiva u Travniku i Tuzli, gđa. Spomenka Pelić i prof. dr. Izet Šabotić te predsjednik Arhivističkog udruženja Federacije BiH Sejdalija Gušić.

Na sastanku će posebno biti govora o ulozi arhiva te aktuelnostima u oblasti arhivske struke i službe na područje Federacije BiH, odnosno Bosne i Hercegovine u cjelini, s obzirom na veliki značaj arhiva kao ustanova kompleksnog karaktera, sa stručnim arhivističkim, naučnim, kulturno-provjetnim i upravnim funkcijama.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.