Ministar Lakić sa šefom Ureda Svjetske banke u BiH o tranziciji energetskog sektora

Federalni ministar energije, rudarstva i industrije Vedran Lakić održao je danas radni sastanak sa šefom Ureda Svjetske banke za Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru Christopherom Sheldonom, saopćeno je iz Federalnog minstarstva energije, rudarstva i industrije.

Ovom prilikom razgovarano je o trenutnoj i modalitetima buduće saradnje, sa posebnim fokusom na projekt pravedne tranzicije energetskog sektora, koja predstavlja jednu od ključnih aktivnosti na putu BiH ka Evropskoj uniji.

– Svjetska banka je naš značajan partner i projekti Svjetske banke, koja ima višedecenijsko iskustvo u realizaciji istih u Bosni i Hercegovini, od iznimne su važnosti za naš put ka dekoarbonizaciji – kazao je ministar Lakić.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.