Ministar Lakić sa predstavnicima KfW: Interes za nastavak saradnje je obostran

Federalni ministar energije, rudarstva i industrije Vedran Lakić razgovarao je sa predstavnicima Njemačke razvojne banke Kreditanstalt for Wiederaufbau Frankfurt (KfW), na čelu sa direktoricom ureda KfW u BiH Jasminom Salihagić.

Na sastanku je razgovarano o višegodišnjoj saradnji, projektima koje je KfW dosad realizovao u saradnji sa Vladom Federacije BiH, zatim o finansiranju kao i o pripremi planova za projekte koji će se realizovati u narednom periodu.

Istaknuto je da je interes za nastavak i realizaciju projekata obostran, te da zahtjeva dodatni rad i posvećenost, kao i kontinuitet u komunikaciji, saopćeno je iz Federalnog ministarstva energije, rudarstva i industrije.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.