Federalni ministar energije, rudarstva i industrije

Ministar Lakić čestitao Dana rudara: Dužnost nam je da vam obezbijedimo sigurnost u radu, bolje uslove i primjerenu nagradu

Federalni ministar energije, rudarstva i industrije Vedran Lakić uputio je čestitku za Dan rudara.

“Povodom 21. decembra, Dana rudara, upućujem najsrdačnije čestitke svim rudarima u rudnicima Bosne i Hercegovine. Težak posao koji obavljate i koji nosi visoki stepen rizika i odgovornosti zaslužuje posebno uvažavanje i duboko poštovanje. Dužnost svih nas je da vam obezbijedimo sigurnost u radu, bolje uslove i primjerenu nagradu za vaš rad. Federalno ministarstvo energije, rudarstva i industrije se kontinuirano zalaže da se uslovi i sigurnost na radnim mjestima unaprijede, a rudarska profesija bude cijenjena onako kako to i zaslužuje. Poštovani komorati, želim vam dobro zdravlje i mnogo uspjeha u radu. Sretno”, poručio je ministar Lakić u čestitki.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.