Sarajevo

Ministar Helez uputio čestitku povodom Dana nezavisnosti BiH

1. marta 1992. godine građani su se na referendumu opredijelili za demokratsku i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu, državu u kojoj će svi ostvarivati jednaka prava.

Slika

Federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Zukan Helez uputio je građanima Bosne i Hercegovine čestitku povodom 01. marta – Dana nezavisnosti BiH.

– 1. marta 1992. godine građani su se na referendumu opredijelili za demokratsku i nezavisnu Bosnu i Hercegovinu, državu u kojoj će svi ostvarivati jednaka prava. Nažalost, u periodu koji je uslijedio nakon tog, izvršena je agresija na našu zemlju, koja je rezultirala brojnim ljudskim žrtvama i zločinima počinjenim nad nedužnim bh. stanovništvom. Ipak, zahvaljujući ujedinjenosti za njeno očuvanje, patriotizmu i nadljudskim naporima bh. građana, država Bosna i Hercegovina je opstala i uspjela se oduprijeti agresoru.

Porodicama čiji su najmiliji dali živote za ovu zemlju, ratnim vojnim invalidima, demobilisanim borcima, dobitnicima ratnih priznanja i odlikovanja, te svim ostalim građanima i građankama Bosne i Hercegovine upućujem iskrenu čestitku povodom 01.marta, Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine – navodi se u čestitki, saopćeno je iz Ministarstva.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.