Žepa

Ministar Helez u posjeti demobilisanim borcima

Na sastanku je razgovarano o položaju i životnim uslovima boraca i njihovih porodica koje žive u toj mjesnoj zajednici, pri čemu su prisutni borci iskazali zadovoljstvo zbog današnje posjete resornog federalnog ministra

Slika

Federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Zukan Helez danas je posjetio Žepu te se sastao sa demobilisanim borcima koji borave na tom području.

Na sastanku je razgovarano o položaju i životnim uslovima boraca i njihovih porodica koje žive u toj mjesnoj zajednici, pri čemu su prisutni borci iskazali zadovoljstvo zbog današnje posjete resornog federalnog ministra.

Tokom boravka u Žepi ministar Helez je posjetio mjesta gdje je pružen najznačajniji otpor agresorima 1992. godine. Naglasio je da svako treba posjetiti ovaj dio BiH te da hrabrost i doprinos boraca tog područja odbrani BiH ne smiju biti zaboravljeni.

U sklopu današnje posjete, ministar Helez je posjetio i Centralno spomen obilježje te odao počast poginulim borcima u Žepi, saopćeno je iz Federalnog ministarstva za pitanje boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.