Žepa

Ministar Helez posjetio povratnike u Žepi

Ministar je posjetio i područnu školi u Žepi koju pohađa devet učenika u kombinovanom odjeljenju od prvog do četvrtog razreda kojima je uručio prigodne poklone u školskom materijalu.

Slika

Federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno- oslobodilačkog rata Zukan Helez danas je sa saradnicima posjetio povratnike u Žepi. Tom prilikom ministar Helez se susreo s demobilisanim borcima – povratnicima.

Ministar je posjetio i područnu školi u Žepi koju pohađa devet učenika u kombinovanom odjeljenju od prvog do četvrtog razreda kojima je uručio prigodne poklone u školskom materijalu. U cilju informatičkog obrazovanja učenika, ovoj školi ministar Helez  je uručio donaciju – računar s printerom.

Ministar Helez je cijeli svoj mandat, pored nastojanja da poveća prava i poboljša položaj boračke populacije, uvijek imao vremena i za posjete i obilazak povratničkih područja. Tako je svoj mandat 2011. godine započeo posjetom Srebrenici i Bratuncu, a pred skori završetak mandata posjetio je povratnike i učenike Žepe, saopćeno je iz Federalnog ministarstva za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.