Sarajevo

Ministar Helez čestitao Dan Armije RBiH

Sjećanje na borce nikada ne smije izblijediti, niti smijemo zaboraviti doprinose proslavljenih jedinica Armije.

Slika

Federalni ministar za pitanja boraca i invalida odbrambeno-oslobodilačkog rata Zukan Helez uputio je čestitku povodom 15. aprila, Dana Armije RBiH.

" Danas se obilježava Dan Armije RBiH,  dan koji će nas uvijek podsjećati na odlučnost i hrabrost bh. građana  da  stanu  pred agresore i brane  svoju zemlju. Mnogi od pripadnika Armije danas, nažalost, nisu više s nama, dali su živote za svoju domovinu, za nas,  našu djecu, za jedinstvenu Bosnu i Hercegovinu. Zbog toga, sjećanje na njih nikada ne smije izblijediti, niti smijemo zaboraviti doprinose proslavljenih jedinica Armije. 

Dragim i uvaženim saborcima, članovima porodica šehida i poginulih boraca, ratnim vojnim invalidima, dobitnicima najvećih ratnih prizanja i odlikovanja upućujem iskrenu čestitiku povodom 15. aprila, Dana Armije RBiH", stoji u čestitki ministra Heleza.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.