Ministar Dizdar sa predstavnicima Organizacionog odbora za obilježavanje 11. jula Srebrenica

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Nerin Dizdar je primio predstavnike Organizacionog odbora za obilježavanje 28. godišnjice genocida nad Bošnjacima “Sigurne zona UN-a” Srebrenica, Hamdiju Fejzića i Nermina Alivukovića.

Razgovarano je o rekonstrukciji dijela trase Marša mira i drugim aktivnostima koje se odnose na pripremu kolektivne dženaze 11. jula 2023. godine.

Federalno ministarstvo raseljenih osoba i izbjeglica će pružiti obuhvatnu podršku aktivnostima obilježavanje godišnjica i značajnih datuma u povratničkim mjestima, sa posebnim naglaskom na Srebrenicu.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.