Ministar Dizdar posjetio porodicu nastradalog povratnika Hariza Osmanovića iz Vlasenice

Povratničku porodicu Osmanović iz naselja Cerska u općini Vlasenica prije nekoliko dana zadesila je tragedija – nosioca ovog domaćinstva Hariza Osmanovića usmrtila je poljoprivredna mašina prilikom obavljanja redovnih poslova.

Iza Hariza ostala je supruga Jasmina i troje djece.

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Nerin Dizdar danas je posjetio porodicu Osmanović, kako bi im iskazao podršku.

“Suosjećamo s porodicom Osmanović, koju je zadesila velika tragedija. Prilikom posjete, od najbližih, ali i komšija, imali smo priliku čuti da je Hariz bio vrijedan čovjek, koji je volio svoj rodni kraj, a da je ponos koji se vidio u njegovoj ličnosti ulijevao snagu svima oko njega. Također, uvjerili smo se da porodica Osmanović ima iskrenu podršku komšiluka, a uz podršku svih nas, vjerujemo da će njihova bol biti nešto lakša. I naša današnja posjeta, ali i buduće djelovanje, je s ciljem da budemo oslonac, u pravom smislu te riječi, da ponudimo svaku vrstu pomoći Harizovoj djeci, supruzi, braći“, izjavio je ministar Dizdar tokom današnje posjete.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.