Ministar Dizdar posjetio katoličku crkvu u povratničkom naselju Kostajnica kod Konjica

Federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Nerin Dizdar posjetio je crkvu Blažene Djevice Marije u povratničkom naselju Kostajnica u Konjicu.

Sa župnikom Don Marinom Marićem razgovarao je o potrebama povratničke zajednice i izgradnji vjerske infrastrukture.

Župnik Marić je upoznao ministra Dizdara o stanju povratničke zajednice, kao i potrebama koje su neophodne za održivi povratak i funkcionisanje vjerskog života.

Ministar Dizdar je obećao podršku koja će biti realizirana u narednom periodu, a koja se odnosi na rad i funksionisanje vjerskog života i izgradnje vjerske infrastrukture.

Posjeti je prisustvovala i zastupnik u Skupštini HNK i delegatkinja u Domu naroda Federacije Bosne i Hercegovine Vesna Saradžić.

 

 

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.