Sarajevo

Ministar D. Hadžić razgovarao sa v.d. zamjenika šefa misije Ambasade SAD u BiH

Tokom susreta istaknuta je potreba za otvaranjem novih radnih mjesta u Bosni i Hercegovini, na principima razvoja ekonomije bez političkog uplitanja

Slika

Ministar komunikacija i prometa BiH Damir Hadžić danas je u Sarajevu sa Albertom R. Pyottom, vršiocem dužnosti (v.d.) zamjenika šefa misije Američke ambasade u BiH, razgovarao o aktuelnoj ekonomsko-političkoj situaciji u BiH.

Tokom susreta istaknuta je potreba za otvaranjem novih radnih mjesta u Bosni i Hercegovini, na principima razvoja ekonomije bez političkog uplitanja.

Američki diplomata je iskazao podršku evroatlantskim integracijama BiH.

Također, Pyott je pozitivno ocijenio razvojne projekte koje realizira Ministarstvo komunikacija i prometa BiH, posebno izgradnju autoputa na Koridoru 5c. Naglasio je da je, zahvaljući angažmanu Ministarstva, učinjen vidan napredak u ovoj oblasti.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.