Milorad, London is calling

Velika Britanija je danas saopćila da je sankcionisala člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine te lidera SNSD-a Milorada Dodika i predsjednicu bh. entiteta RS Željku Cvijanović zbog, kako je opisano, pokušaja potkopavanja legitimiteta i funkcionalnosti Bosne i Hercegovine.

Zbog ovoga je reagovao Vojin Mijatović (SDP BiH) koji je putem Facebooka prokomentarisao:

Milorad, London is caling! Ugrijalo sunce iz pravca Londona! Nazire se sunce u Banja Luci. Živjela BiH zemlja dobrih ljudi!”, poručio je Mijatović.

Sankcije Dodiku i Željki Cvijanović, predsjednici entiteta RS, uključuju zabranu putovanja i zamrzavanje imovine.

Podsjetimo, ministrica vanjskih poslova Velike Britanije Liz Truss u saopćenju danas je navela:

Ovo dvoje političara namjerno potkopavaju teško stečeni mir u Bosni i Hercegovini. Ohrabreni od strane (ruskog predsjednika Vladimira) Putina, njihovo nepromišljeno ponašanje prijeti stabilnosti i sigurnosti širom Zapadnog Balkana”.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.