Milorad Dodik je od Narodne skupštine RS napravio cirkus

Ministar odbrane BiH Zukan Helez najbitnijim smatra činjenicu da je Visoki predstavnik Kristijan Šmit poništio sporne zakone koje je ranije usvojila NSRS.

– Ja bih to komentarisao sa: “Uzalud vam trud, svirači”. Po ko zna koji put su napravili cirkus od NSRS, pod dirigentskom palicom Milorada Dodika i to nikome ništa ne znači jer to ponište ili Ustavni sud ili Visoki predstavnik. Zato to nema nikakvog smisla, to je postalo kič i šund, bez ikakvog značaja – ističe Helez za portal “Avaza”.

Iz obraćanja Kristijana Šmita on zaključuje da su sve opcije i dalje otvorene.

– Nadam se da će, ako nastave praviti gluposti, biti i konkretnijih stvari, a pri tome mislim na smjene ako budu ignorisali odluke Visokog predstavnika. Vrlo su bitne i izmjene zakona kojima će jasno tretirati krivično djelo vezano za ovakve stvari – kaže Helez.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.