SDP BiH Ilidža

Miladin Vidaković dobitnih nagrade Srpskog građanskog vijeća za 2017. godinu

Povodom 25. novembra, Dana državnosti BiH,  u Sarajevu je održana svečana sjednica Upravnog odbora Srpskog građanskog vijeća pokreta za ravnopravnost (SGV-PR) u BiH, gdje je Miladinu Vidakoviću dodjeljena godišnja nagrada SGV-a za 2017. godinu.

Ovom prilikom  Opštinska organizacija SDP BIH Ilidža koristi priliku da čestita svom istaknutom članu Miladinu Vidakoviću,  na dodjeljenoj nagradi  za doprinos u zaštiti ljudskih prava, ostvarivanju nacionalne ravnopravnosti i sloboda, te promovisanju zajedničkog života naroda i nacionalnih manjina u Bosni i Hercegovini.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.