Mijatović uputio poziv građanima BiH: U četvrtak je najvažnije biti u Banja Luci

Nakon političkih pritisaka, zabrana, ipak će u Banjoj Luci biti održana svečana Akademija povodom Dana državnosti Bosne i Hercegovine.

Akademija će se održati u četvrtak 25.11.2021. godine u 18 sati u prostoru Banjalučkog velesajama.

Ovim povodom potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović pozvao je sve građane BiH, sve članove i simpatizere SDP BiH, intelektualce, akademike, predstavnike političkih stranka, da svi dođu u Banju Luku 25.novembra.

U četvrtak u Banjoj Luci pokazujemo snagu Bosne i Hercegovine, ali i SDP-a BiH! Bosna i Hercegovina, ni srpska, ni bošnjačka, ni hrvatska, ali i srpska i bošnjačka i hrvatska, zemlja svih nas! ZAVNOBIH”, poručio je Mijatović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.