Mijatović sa bh. dijasporom u Švedskoj: Veliki interes za glasanje na izborima u oktobru

Potpredsjednik SDP BiH Vojin Mijatović je tokom razgovora sa bosanskohercegovačkim građanima koji žive u Švedskoj izrazio uvjerenje da s njihove strane postoji veliki interes da glasaju na oktobarskim izborima u Bosni i Hercegovini.

On je sudjelovao na dvije tribine u Landskrunu i Vernamu na kojima je prisustvovao veliki broj građana porijeklom iz BiH.

“Dvije velike zajednice naših Bosanaca i Hercegovaca koje su iskazale veliki interes da se registruju i glasaju u BiH. Saglasni smo sa našim ljudima da se BiH brani olovkom na izborima”, rekao je Mijatović.

Dodao je da je siguran da će veliki broj Bosanaca i Hercegovaca u oktobru sankcionisati antibosanske politike Milorada Dodika i Dragana Čovića.

“Nastavljamo dalje sutra sa tribinom u Mutali i sa sastancima u švedskom Patlamentu! Domaćin svih tribina je Denis Begić poslanik u Švedskom Parlamentu koji je iz Gradiške. Pored Drnisa Begića u švedskom Parlamentu je i banjalučanin Jasenko Omanović”, istakao je.

Naglasio je da je saradnja švedskih socijaldemokrata i SDP BiH je ovim još ojačana, te će SDP BiH u septembru podržati kandidate švedskih socijaldemokrata dok će oni uzvratiti podrškom SDP-u BiH na oktobarskim izborima.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.