Mijatović: Prioriteti nove Vlade FBiH će biti prava i status radnika

Međunarodni praznik rada 1. maj je sutra. Kako nalaže red, kao i pred svaki praznik, političari danas upućuju čestitke tim povodom. Vojin Mijatović je imenovan za ministra razvoja, poduzetništva i obrta i sa ove pozicije može uticati na poboljšanje životnog standarda radnika. U svojoj čestitki on to i obećava.

– Kao ministar razvoja, preduzetništva i obrta, i kao zamjenik premijera Vlade Federacija BiH upućujem čestitku svim građanima BiH povodom Prvog maja- Međunarodnog praznika rada.

Naša je obaveza da gradimo društvo jednakih šansi i vrijednosti, da omogućimo pravo na rad i dostojanstven život svakom pojedincu.

Prioriteti nove Vlade FBiH će biti prava i status radnika, ali i jačanje pozicije poslodavaca.

Moramo promeniti višedecenijsku matricu i shvatiti, da budžet pune radnici i poslodavci i da javna administarcija mora biti njihov servis.

Odmah krećemo raditi zajednički kako bi obezbedili bolje uslove za rad i radnicima i poslodavcima!

Ovogodišnji Praznik rada, provedite u zadovoljstvu i sreći sa porodicama i prijateljima uz iskrene želje za Vaš lični i poslovni uspeh!, poručio je Mijatović.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.