MIjatović nakon usvajanja zakona: Ovo je naš patriotizam!

Zastupnici u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije usvojili su set energetskih zakona, a njih će morati podržati i Dom naroda PFBiH.

Povodom toga, na Facebooku se oglasio ministar razvoja, poduzetništva i obrta Federacije BiH i potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović.

Njegov status prenosimo u cijelosti.

Nervoza, laži i spinovanja

– Ovo je prvi set reformskih zakona i zaista čestitke mom kolegi Vedranu Lakiću ali i cijeloj Vladi FBiH na čelu sa Nerminom Nikšićem.

Naravno većina je ponovo potvrđena i još jednom je opozicija pokazala svu svoju nervozu, laži i spinovanja.

Postoji veliki broj časnih i kvalitetnih ljudi u opoziciji, ali postoje pojedinci u opoziciji koji svakodnevno pokazuju svu mizeriju politike u BiH.

“Ovo je samo početak”
Ovo je samo početak, Vlada FBiH će neprekidno raditi na reformama u svim oblastima, a opozicioni populisti neka samo nastave sa labuđim pjevom.

Ovo je naš patriotizam – napisao je Mijatović na Facebooku.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.