Mijatović i Ljajić u Beogradu: Važna saradnja socijaldemokrata BiH i Srbije

Potpredsjednik SDP BiH Vojin Mijatović razgovarao je danas u Beogradu sa predsjednikom Socijaldemokratske partije Srbije Rasimom Ljajićem.

U srdačnoj i otvorenoj razmjeni mišljenja potencirana je bliža i intenzivnija saradnja dvije partije u narednom periodu.

Mijatović je svog sagovornika informirao o planovima i očekivanjima SDP-a pred oktobarske lokalne izbore u BiH, dok je Ljajić govorio o rezultatima SDP Srbije na nedavno okončanim općim, pokrajinskim i lokalnim izborima u ovoj zemlji.

I Mijatović i Ljajić izrazili su zadovoljstvo što obje stranke imaju multietničko članstvo i rukovodstva, što ih posebno  izdvaja od ostalih većih političkih partija u BiH i Srbiji.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.