Mijatović i ambasador Norveške: Nastavak snažne podrške BiH

Zamjenik federalnog premijera i ministar razvoja, poduzetništva i obrta u Vladi Federacije BiH Vojin Mijatović primio je danas u prvu zvaničnu posjetu ambasadora Kraljevine Norveške u BiH Olava Rainertsena.

Zamjenik premijera Mijatović zahvalio se norveškom ambasadoru na dosadašnjoj podršci Kraljevine Norveške euroatlasnkom putu Bosne i Hercegovine i brojnim razvojnim, socijalnim i obrazovnim projektima koji se uz finansijsku i drugu pomoć norveške Vlade provode u lokalnim zajednicama širom BiH.

Sagovornici su posebno naglasili važnost i ulogu Ambasade Kraljevine Norveške kao kontakt ambasade za saradnju sa NATO-om. Ambasador Rainertsen istakao je da će BiH i u budućnosti moći da računa na snažnu podršku Norveške na njenom približavanju i, u konačnici, članstvu u NATO savezu, saopceno je iz Kabineta zamjenika premijera Federacije BiH.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.