Srebrenik

Memorijalni turnir posvećen Jasminu Likiću

I pored izuzetno toplog vremena na turniru je uzelo učešća 60-tak mladih,koji su do kraja turnira požrtvovano izdržali i bez ikakvih problema završili sve utakmice.

Slika

Dana 7.6.2014.godine održan je humanitarni turnir u malom fudbalu u organizaciji Općinskog odbora Foruma mladih SDP BiH Srebrenik. Turnir je bio takođe i memorijalnog karaktera, posvećen prerano preminulom predsjedniku Foruma mladih SDP BiH Srebrenik,rahmetli Jasminu Likiću. Turnir je protekao uz druženje i nadmetanje ekipa Foruma mladih SDP BiH sa područja čitave Općine.

I pored izuzetno toplog vremena na turniru je uzelo učešća 60-tak mladih,koji su do kraja turnira požrtvovano izdržali i bez ikakvih problema završili sve utakmice. Sva sredstva, koja su bila uplaćena od strane ekipa a na ime kotizacije, bit će uplaćena na račun za pomoć nastradalim od poslednjih elementarnih nepogoda. A da bi ekipe lakše izdržale napore, pobrinuo se Općinski odbor SDP BiH Srebrenik na čelu sa predsjednikom dr. Ziherom Suljićem, tako što je obezbijedio hranu, osvježavajuće napitke i zahvalnice za sve učesnike turnira. Za tri prvoplasirane ekipe obezbijeđeni su pehari i diplome.

Inače pobjednik turnira je ekipa FOM-a iz Seone, koja je u finalu savladala ekipu FOM-a iz Gornjih Moranjaka. Trećeplasirana je bila ekipa FOM-a iz Špionice.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.