Konferencija se održava 24. i 25. marta

Mehmed Mujić učesnik Međunarodne konferencije Roma u Sloveniji

Mehmed Mujić, predsjednik Savjeta za pitanja nacionalnih manjina SDP BiH Tuzla i vijećnik u Gradskom vijeću, je učesnik Međunarodne konferencije Roma u Sloveniji koja se održava 24. i 25. marta.

Prema riječima Mujića prioritetan zadatak je školovanje Roma i njihovo uključivanje u obrazovni sistem Bosne i Hercegovine. Kako je naveo cilj je da u što kraćem periodu, u narednim decenijama, stvori se kritična masa obrazovanih Roma, što će doprinijeti emancipaciji čitave zajednice.

Mujić je također dodao da je potrebno obezbijediti finansijska sredstva za obnovu romskih kuća i druge infrastrukture uništene u poplavama 2014. godine.

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.