Mašić spustio na zemlju advokata Mišetića: Sikter od Bosne i Hercegovine!

Advokat Luka Mišetić, koji je u Hagu branio hrvatskog generala Antu Gotovinu, oglasio se danas na svom Twitter profilu, poručivši kako je “tužno to što i u Hrvatskoj neki smatraju da izborni zakon u BiH nema veze s nama jer je BiH druga država”. Ti ljudi nemaju pojma da se Split branio i brani – u Livnu, a ne u Sinju”, tweetovao je Mišetić.

U ljutitom tonu odgovorio mu je član Glavnog odbora SDP-a BiH i šef Kluba poslanika te stranke u Federalnom parlamentu Damir Mašić.

“Žali Bože godina obrazovanja i škola koje ste završili. I dalje ne vidite dalje od svog nosa, nažalost.
U svojoj državi radite šta god želite, a u našoj državi, ni Vi ni Republika Hrvatska se pitati nećete. Zato sikter od Bosne i Hercegovine više. Narodski rečeno: SJAŠITE!”, poručio mu je Mašić.

Vezani članci

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.