Mašić reagovao na izjavu Nešića: Interesantno je da o nestanku RS-a govore isključivo oni koji ga vode

Zastupnik SDP-a u Predstavničkom domu Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine Damir Mašić prokomentarisao je izjavu ministra sigurnosti BiH Nenada Nešića koji je govorio o “nestanku Republike Srpske”.

“Interesantno je da o potencijalnom ‘nestanku RS-a’ posljednjih dana isključivo govore oni koji vode taj entitet. Od Dodika do njegovih trabanata i privjesaka, Nešića i Stevandića. Niko drugi to ni spomenuo nije, a upravo su oni najveći ekonomski grobari RS-a”, poručio je Mašić.

Podsjećamo Nešić je poručio da bi u slučaju nestanka Republike Srpske u pitanje bilo dovedeno i postojanje Republike Srbije u svojim granicama.

 

Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite AtlasuSocijaldemokratska partija Bosne i Hercegovine

Adresa: Alipašina 41
71000 Sarajevo
Bosna i Hercegovina

Telefon: +387 (33) 563 900
Fax: +387 (33) 563 901

Služba za odnose s javnošću:

Telefon: +387 (33) 563 941 ; 563 917
e-mail: informisanje@sdp.ba

SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.