Igor Stojanović

Mario Nenadić treba podnijeti ostavku

Igor Stojanović, zastupnik KS-a na Sjednici Skupštine Kantona Sarajevo pozvao je premijera KS-a Maria Nenadića na ostavku jer, kako kaže, nije imao stav u vezi mise za Bleiburg održanoj u sarajevskoj Katedrali, dodavši da građani uopće nemaju osjećaj da imaju Vladu koja nema stav ni prema čemu.

Dodao je da s je “jasno da s ovom Vladom KS-a nećemo finansijski sigurno biti kao Austrija, ali da je ista stvar i sa ljudskim pravima”.

Klub zastupnika SDP-a u Skupštini Kantona Sarajevo pokrenuo je inicijativu za smjenu Hasana Ganibegovića sa pozicije člana Odbora za sigurnost u Skupštini Kantona Sarajevo, koji je inače i šef kabineta federalnog premijera Fadila Novalića.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu