Marijo Šimović izabran za Predsjednika GO SDP BiH Čapljina

Marijo Šimović novi je Predsjednik GO SDP Čapljina, budući da je dobio podršku članica i članova SDP-a na Izbornoj konvenciji u Čapljini.

Šimović se zahvalio članovima na podršci, ali i istakao kako je preuzeo veliku odgovornost, jer preuzima vodstvo ove organizacije neposredno pred lokalne izbore.

Nadalje, izrazio je želju da se u rad same Gradske organizacije SDP Čapljina uključi što je moguće veći broj članova, kako bi SDP popravio svoj izborni rezultat u Čapljini.

Istodobno, članice i članice SDP-a ovim putem upućuju zahvalnost Anti Krešiću kao prethodnom predsjedniku čapljinskog SDP-a kojeg je dugi niz godina uspješno vodio.

Samom izboru novog Predsjednika GO SDP BiH Čapljina prisustovali su Potpredsjednica SDP BiH Lana Prlić, kao i Predsjednik KO SDP BiH HNK Ismet Lulić. Na ovaj način iskazana je bezrezervna podrška najužeg rukovodstva SDP-a prema Gradskoj organizaciji SDP-a u Čapljini.


SDP BiH je razvio aplikacije za mobilne i tablet uređaje. Preuzmite našu aplikaciju za iOs i pretplatite se na naše obavijesti.


Moj profil

Zahvaljujući našem sistemu za administraciju Atlas, svaki član SDP BiH posjeduje vlastiti profil na stranici atlas.sdp.ba.

Ova mogućnost dozvoljava svim članovima da sami provjere i ažuriraju podatke na vlastitom profilu, da provjere stanje plaćenih članarina, kao i da učestvuju u anketama koje pokreće SDP BiH.

Kliknite ovdje da pristupite Atlasu